Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 12:55 pm
-Само заради това-тази вечер няма да правим секс!Да видя как ще го приеме,още утре ще ми лази в краката.-разгневен отвърна Учихата,като метна бутилката бира по стъклото и то се счупи.
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:00 pm
Неро стана като за малко да наступе Саске но неможа като извади пистолета си и стрелна няколко пъти по джама и излезе през него ...
Мери
Брой мнения : 91 Join date : 13.06.2010
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:00 pm
Изведнъж Мери изтича долу като отиде до счупения прозорец и каза - Бах му мамата Скупи ми прозореца това е Моя прозорец А ти го уби защо го уби ? ПП; Малка промяна след малко ще тръгвам
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:04 pm
-Агх,извинявай.От къде да знам пък това?-поредния реторичен въпрос: -Да помогна някак?И не се ядосвай де-имам си достатъчно проблеми. Саскето продължаваше да лежи на пода.
Мери
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:05 pm
- Не вие вече ги убихте - каза Мери като ревна а от счупените прозорците почна да блика кръв
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:07 pm
На Учихата му стана гадно,затова реши да стане и да отиде до момичето.Прегърна я,но съвсем леко,като я помилва по косицата: -Възможно ли е някога да ми простиш?
Мери
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:08 pm
- Че ми уби прозорците отговора е Не това бяха едни от най - добрите ми приятели когато умрях знаех че някой ден и те ще умрат и ще отидат в рая а аз щях да остана сама за това и превърнах в вещи че винаги да са с мен
Заглавие: Re: Къщата на Кървавата Мери Нед Юни 13, 2010 1:10 pm
-Защо смяташ,че ще останеш сама.-Учихата се загледа във счупените вещи и започна да се чуди на собствената си глупост от гняв: -Поне може ли да се реванширам за това,което направих?Аз ще остана до теб,за да не си сама,искаш ли?
Devlin Demon Boy
Брой мнения : 265 Birthday : 11.03.1994 Join date : 12.06.2010 Age : 30